هدف : هدف مطالعة حاضر، مطالعه و بررسی عوامل مؤثّر بر ترویج فرهنگ کارآفرینی با رویکرد اسلامی در بین دانشجویان دانشگاههای کردستان بوده است. بدین منظور، 431 نفر از دانشجویان رشتههای مختلف در دانشگاههای دولتی و غیر دولتی استان کردستان به عنوان نمونة آماری انتخاب شدند. روش: مطالعة حاضر بر حسب هدف، کاربردی و بر اساس شیوة گردآوری دادهها، توصیفی از نوع پیمایشی(survey) و از ابزار پرسشنامه برای جمعآوری اطلاعات استفاده شده است.یافته ها: یافته ها نشان می دهدحمایت از پایاننامهها و پژوهشهای مرتبط با کارآفرینی اسلامی، برگزاری مسابقات و نمایشگاههایی در ارتباط با موضوعات کارآفرینی و بینش اسلامی و برگزاری سمینار و ارائة سخنرانی علمی مرتبط با موضوع کارآفرینی اسلامی، به ترتیب رتبههای اول تا سوم را دارند و مناسبترین روش ترویجی اجرا شده در دانشگاهها محسوب میشوند. نتیجه گیری : نتایج تحقیق نشان میدهد میزان روحیة کارآفرینی دانشجویان دانشگاههای کردستان بر اساس شاخصها و معیارهای اسلامی در سطح به نسبت مناسبی قرار دارد و برخورداری دانشجویان این دانشگاهها از مؤلّفههای مربوط به عوامل ارزشی و آموزشگاهی، مانند داشتن بینش مذهبی و بینش اجتماعی در سطح مناسب، آموزشهای ارائه شدة مرتبط با فرهنگ کارآفرینی توسط استادان در مراکز رشد این دانشگاهها که برگرفته از مبانی دینی و ارزشی بوده، بر میزان روحیة کارآفرینی آنان تأثیرگذار بوده است. اغلب دانشجویان دانشگاههای استان کردستان معتقدند بومیسازی علوم انسانی بر اساس رویکردهای اسلامی، تدوین دروس بر اساس متون اسلامی و وحدت در مبنای علم و دین، میتواند بر تقویت فرهنگ کارآفرینی آنان تأثیرگذار باشد.
احمدی, فریدون, مفاخرینیا, فرانک, فرجی, بهیه. (1391). ترویج فرهنگ کارآفرینی با رویکرد اسلامی در دانشگاههای استان کردستان. مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1(3), 485-502.
MLA
فریدون احمدی; فرانک مفاخرینیا; بهیه فرجی. "ترویج فرهنگ کارآفرینی با رویکرد اسلامی در دانشگاههای استان کردستان". مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1, 3, 1391, 485-502.
HARVARD
احمدی, فریدون, مفاخرینیا, فرانک, فرجی, بهیه. (1391). 'ترویج فرهنگ کارآفرینی با رویکرد اسلامی در دانشگاههای استان کردستان', مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1(3), pp. 485-502.
VANCOUVER
احمدی, فریدون, مفاخرینیا, فرانک, فرجی, بهیه. ترویج فرهنگ کارآفرینی با رویکرد اسلامی در دانشگاههای استان کردستان. مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1391; 1(3): 485-502.