هدف ؛ این مقاله در صدد مقایسه سبک رهبری امام خمینی با سایر سبکهای رهبری موجود و ارائه یک الگوی رهبری سازمانی است. روش؛ روش تحقیق مقالة حاضر مبتنی بر روشهای مطالعه اسنادی و توصیفی تحلیلی آثار و سیره عملی و مدیریتی امام خمینی است. یافته ها؛ طراحی مدلی سه بعدی، شامل نیت و ارضای درونی، رفتار فردی، رفتار گروهی و سازمانی، از یافته های این تحقیق است. در بسیاری از تئوریهای رهبری، ذاتاً به انسانها توجه نمیشود، بلکه توجه به انسانها به خاطر افزایش کارآیی و بهرهوری است. در الگوی رهبری امام خمینی که سرشار از نکات ظریف و لطیف مدیریتی بوده، بر پایه عشق الهی و خود مدیریتی و ایمان سرشار به ذات اقدس الهی، تزکیه نفس و تقوای الهی بنا شده، افزایش کارآیی و در نتیجه افزایش رفاه انسانها، وسیلهای برای تکامل، رشد و بلوغ فکری، انسانی و اخلاقی است. نتیجه گیری؛ رمز موفقیت امام در رهبری و مدیریت، خودسازی فردی ایشان بود. لذا بر هر مدیری در فرهنگ اسلامی است که ابتدا از خود شروع کند تا پس از خودسازی، شایسته رهبری و مدیریت در سازمان و جامعه شود.
فروزنده, لطف الله, حسینی, میرزاحسن, ترکمنی, محمد. (1391). بررسی تطبیقی سبکهای رهبری موجود دنیا با سبک رهبری امام خمینی(ره) بر مبنای رشد و تعالی انسان. مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1(2), 273-294.
MLA
لطف الله فروزنده; میرزاحسن حسینی; محمد ترکمنی. "بررسی تطبیقی سبکهای رهبری موجود دنیا با سبک رهبری امام خمینی(ره) بر مبنای رشد و تعالی انسان". مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1, 2, 1391, 273-294.
HARVARD
فروزنده, لطف الله, حسینی, میرزاحسن, ترکمنی, محمد. (1391). 'بررسی تطبیقی سبکهای رهبری موجود دنیا با سبک رهبری امام خمینی(ره) بر مبنای رشد و تعالی انسان', مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1(2), pp. 273-294.
VANCOUVER
فروزنده, لطف الله, حسینی, میرزاحسن, ترکمنی, محمد. بررسی تطبیقی سبکهای رهبری موجود دنیا با سبک رهبری امام خمینی(ره) بر مبنای رشد و تعالی انسان. مدیریت در دانشگاه اسلامی, 1391; 1(2): 273-294.